Puuveneveistäjien Vene 19 Båt -messujen arpajaisvene luovutettu voittajalle

Puuveneveistäjien venemessujen arpajaisten palkintona ollut merisoutuvene luovutettiin 13.5.2019 veneen voittaneelle Joonas Vartiolle.
 
Tilaisuus pidettiin Kotkassa Veistovene Ky:n tiloissa, jossa veneen luovuttivat Joonakselle (ensimmäisessä kuvassa vasemmalla) Puuveneveistäjät ry:n puolesta veneen veistänyt veneveistäjä Marko Nikula (kuvassa oikealla), puheenjohtaja Veijo Sorvari ja Petteri
Rahkonen.
 
Koeuittoonkin oli mahdollisuus, joten testasimme venettä Joonaksen hankkimalla 10 hv:n moottorilla. Sekä soutu- että ajo-ominaisuudet moottorilla osoittautuivat erinomaisen hyviksi. Kuvat ottanut veneveistäjä Marko myhäili ymmärrettävästi tyytyväisenä kuten myös
Joonaskin!
 
Puuveneveistäjät ry toivottaa Joonakselle hyvää kesää ja mukavia veneretkiä!

Vene 19 Båt -messujen arpaveneen voittaja on arvottu!

Puuveneveistäjien venemessuilla järjestämien venearpajaisten palkinto
arvottiin tänään Helsingin poliisilaitoksella. Merisoutuveneen voitti
Joonas Vartio Keravalta arvalla nro 242. Voittajalle on ilmoitettu
henkilökohtaisesti.

Puuveneveistäjät ry onnittelee voittajaa ja kiittää lämpimästi kaikkia
arpajaisiin osallistuneita ja osastollamme vierailleita. Tavataan taas
ensi vuonna venemessuilla!

 

Voita itsellesi puuvene!

Nyt ei kannata kävellä onnensa ohi.

Kannattaa kävellä Helsinkiin Puuveneveistäjät ry:n messuosastolle 7d140 Vene 19 Båt messuilla.

Messuilla arvotaan venemestari Marko Nikulan veistämä limisaumainen moottori-/soutuvene. Vene sopii hyvin mökkikäyttöön ja kalastamiseen tai vaikka päiväretkeilyyn eväskorin kera! Moottorisuositus on 10 hv. Pituutta veneellä on 4,60 m ja leveyttä 1,60 m.

Ohessa kuvia verstaalta, jossa kyllästäminen pellavaöljyllä on meneillään. Pintakäsittely tehdään Epifaneksen kirkkaalla lakalla ja vesilinja maalataan Hempelin maaleilla.

Arvonta suoritetaan messujen jälkeen Helsingin poliisilaitoksella.

Tartu siis mahdollisuuteen saada paljon iloa ja odotuksen jännitystä. Ensi kesänä voit olla onnellinen puuveneen omistaja. Arpoja ostamalla tuet samalla suomalaista kädentaitoa, veneenrakennusta. Messuilla pääset tutustumaan samalla veneenveistäjiin sekä ihastelemaan osastomme hienoja veneitä! Myös veneenveistotyönäytös on tiedossa. Tervetuloa!

 

Vene 19 Båt -messut – Tervetuloa nauttimaan kesän tunnelmasta Puuveneveistäjät Ry:n osastolle

Veneilijöiden alkuvuoden merkittävimpiin tapahtumiin kuuluu Vene 19 Båt -messut 8. – 17. helmikuuta Helsingin Messukeskuksessa. Puuveneveistäjät Ry tuo jälleen jäsenyritystensä taidonnäytteitä esille puuveneosastollaan 7d140.

Esillä on niin uusia kuin kunnostettujakin veneitä aina soutuveneistä suuriin moottoriveneisiin. Tänä vuonna osastollamme on myös työnäytöksiä veneveistäjä Marko Nikulan esitellessä kädentaitojaan savolaisen soutuveneen kimpussa.

Perinteiseen tapaan osastolta voi ostaa arpoja Puuveneveistäjät Ry:n venearpajaisiin, sekä uunituoreen Veneenveistäjä -lehden.

Messuilla mukana:

Red Sky Oy, esillä upea mahonkinen Red Sky 32 moottorivene “Carlotta”

Veistovene Ky, esillä kunnostettu meriläinen

Miilu-Veneet Oy, esillä N.G. Herreshoffin suunnittelema Coquina-päiväpursi “L”

Saimaan Puuvene, esillä savolainen soutuvene, sekä tasaperäinen moottorivene

Veneveistämö J Palviainen, esillä kunnostettu Hydrospeed 13 moottorivene

Veneveistäjä Marko Nikula, esillä Puuveneveistäjät Ry:n arpavene, sekä työnäytöksiä

 

Tervetuloa nauttimaan veistäjiemme kädentaidoista ja puun estetiikasta!

Lisätietoja tapahtumasta:

https://vene.messukeskus.com

Arpajaisvene luovutettu onneliselle voittajalle

Puuveneveistäjien venemessujen arpajaisten palkintona ollut purjeruuhi moottoreineen luovutettiin 14.5.2018 veneen voittaneelle Olli Kanervalle.

Luovutus tapahtui Kaivopuiston rannassa kerrassaan upean aurinkoisessa säässä! Purjeruuhen luovuttivat Ollille (kuvassa oikealla) veneen veistänyt Mikael Holmström/Veistokaari Oy (kuvassa vasemmalla) ja Petteri Rahkonen Puuveneveistäjistä.

Ollin uusi vene herätti välittömästi ansaittua huomiota – useampikin ohikulkija pysähtyi ihastelemaan ja kuvaamaan venettä. Jos satut liikkumaan Kaivopuiston rannassa kesällä, niin poikkea katsomaan Ollin venettä, jonka laituripaikka on kahvila Kompassista vähän matkaa Mattolaiturin suuntaan.

Puuveneveistäjät ry toivottaa Ollille mukavaa kesää ja leppoisia veneretkiä!