VEISTOKAARI OY

Veistokaari Oy on perinteitä vaaliva veneveistämö, joka on perustettu Suomenlinnan vanhalle kuivatelakalle vuonna 1986. Veistämössä on entisöity, kunnostettu ja veistetty useita perinteisiä puuveneitä aina jollista ja Seurasaarenkirkkoveneestä kuutosiin ja kaseihin. Moottoriveneet ja perinneveneet ovat aina olleet veistämön erityisosaamista. Vuosien mittaan on valmistunut yli kahdeksankymmentä uutta perinteisenmallista venettä, jotka ovat teknisiltä ratkaisuiltaan päivitetty vastaamaan nykyajan vaatimuksia, kuitenkin kuuluen historiallisten veneiden piiriin.

Veistokaari Oy on ainoa suomessa toimiva veneveistämö, jossa on erikoistuttu puulaivojen veistoon ja entisöintiin. Veistämö on osallistunut miltei kaikkien Suomessa toimivien puulaivojen entisöintiin ja restaurointiin. Uusien laivojen veistämiset ovat olleet kunniatehtäviä ja niitä on ollut vuosien varrella jopa neljä, viimeisimpänä muttei vähäisimpänä 1750-luvun mallin mukainen tykkisluuppi Diana.

Veistokaari oy ottaa mielellään vastaan tilauksia aina jollasta laivaan. Yritämme myös pitää aina joitakin valmiita veneitä myynnissä.

Veistokaari Oy
Mikael Holmström
0400 234 771