VEISTOVENE KY

T:mi Veistovene aloitti toimintansa vuonna 1994, toiminimestä tuli myöhemmin Veistovene Ky. Yrityksen perusti Veijo Sorvari jolla oli ennen yrittäjäksi ryhtymistä jo pitkä n. 20 vuoden kokemus erilaisten puuveneiden korjaustöistä päätyön ohessa vapaa-aikana. Alkuun veistettiin myös joitakin uusia veneitä, mutta korjaustoiminnalla oli enemmän kysyntää. Veistovene Ky onkin erikoistunut pääasiassa puuvene korjauksiin, venepuutöihin, vanhojen veneiden entisöintiin ja veneiden telakointiin ja talvisäilytykseen. Veistämö sijaitsee Kotkassa Sikosaaressa hyvien kulkuyhteyksien varrella autolla tai veneellä tultaessa.

Veistämöllä on työtilojen lisäksi hallitilaa n. 700m2  ja aidattua ulkokenttää n.9000m2 veneiden säilytykseen. Veneiden nostoon ja siirtoon on hydraulitraileri ja tehokas pyöräkuormaaja. Säilytykseen tai korjattavaksi tulevien veneiden ylösnosto vie aikaa n.10-30 min. koosta riippuen veistämön läheiseltä nostopaikalta. Veistämön toiminta on laajentunut viime vuosina vahvasti veneiden talvitelakointiin joka tukee monipuolisesti veneiden korjaustoimintaa.
Veistovene Ky pystyy toteuttamaan pienien sekä suurien veneiden entisöinnit, puutyöt, korjaukset ja telakoinnit pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla luotettavasti.

Veistovene Ky
Heinäpää 11 48300, Kotka
050-5646030
www.veistovene.com
info@veistovene.com