Yhdistys

Puuveneveistäjät Ry on vuonna 1990 perustettu yhdistys, jonka jäsenkunta muodostuu Suomen veneveistämöiden parhaimmistosta, sekä vuosien kokemuksella puuveneitä rakentaneista veneveistäjistä.

Yhdistys on puuveneveistäjien ammattijärjestö, jonka toiminnan päämäärä on edistää elinkeinon harjoittamisen yleisiä ja yhteisiä edellytyksiä. Tähän päämäärään yhdistys pyrkii vaikuttamalla aktiivisesti puuveneen arvostuksen lisääntymiseen ja puuveneharrastuksen ja alan markkinoiden yleisten edellytysten kehittymiseen.

• Yhteisosasto Helsingin venemessuilla vuosittain
  • VeneenVeistäjien-lehden kustannus, uusi lehti on aina myynnissä venemessuilla
  • Suotuvenearpajaiset järjestetään myös vuosittain venemessuilla
  • Vuosikokous ja syyskokous varsinaisille jäsenille
  • Osallistuminen neuvotteluihin koskien veneveistäjien koulutusta, ammattitutkintoa (kisälli, mestari)
  • Yhteistyö museoviraston kanssa perinnealusten entisöimisavustusten arvioinnissa

Kannatusyritykset

Tässä Puuveneveistäjät RY:n kannatusyritykset. Logoa klikkaamalla pääset yrityksen sivuille.

Koulutusta tarjoavat oppilaitokset

Logoa klikkaamalla pääset oppilaitoksen sivuille.